Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Askeria2.PL

вℓυє

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, jeżeli serwer postoi 30 dni, to skąd kolejne buty wiatrów ? u handlarza nie widziałem?

Jeżeli z isa, to nie polecam.....

Wpadnę sprawdzić 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Hmm, jeżeli serwer postoi 30 dni, to skąd kolejne buty wiatrów ? u handlarza nie widziałem?

Jeżeli z isa, to nie polecam.....

Wpadnę sprawdzić 

Buty, wiatru można w każdej chwili odnowić u strażnika wsi :)

Po prostu podchodzimy do niego i klikamy - Odnów buty wiatru :)

I z powrotem dostajemy bonus +60 szybkości ruchu na 30 dni.

Pozdrawiam

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nic ciekawego;d Autorskie dungeony pewnie wszystkie to dt tylko inne moby ;d ^^ Powodzenia :)

Kolego nie było cię nawet na serwerze więc jak możesz wnioskować iż takie rzeczy :)

Dungeony były robione osobiście przeze mnie od projektu w world editorze :)

Tak samo Questu

Wygląda dość fajnie, zobaczymy co będzie dalej.

Dlaczego forum nie działa?

Forum działa tylko przenosimy forum z jednego maszyny na drugą :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Czuje kolejny serwer niewypał z serii Hard/Medium. Brzydkie miasta, powinny być stare bez dodatków. Czy posiadacie już forum? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czuje kolejny serwer niewypał z serii Hard/Medium. Brzydkie miasta, powinny być stare bez dodatków. Czy posiadacie już forum? 

Nie zakładamy opcji niewypału :)

Tak forum jest niedługo będzie dostępne.

Co do prezentacji to jest ona jeszcze w trakcie kończenia, ponieważ no godzina 4:00 w nocy ja już zasypiałem :)

Właśnie wziąłem się za kończenie i niedługo będzie skończona.

/edit - Właśnie została skończona :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Chyba widzę edytowane pliki Lastivi. ;)

chyba widze asfena

Czy Na Serwerze będzie Asfenowy efekt level up?

Polecam ze względu  na Nowosolkiego bandyte

1912513.jpeg

Opublikowano

Ten serwer wcale nie przypomina serwera z 2007/2008 roku. Tylko skille z tamtych czasów które wcale nie są ładne... Zbyt duzo zbednych dodatkow, zmian i pierdół.  Bronie mi się nie podobają zbroje też słabe. Ogólnie to nie dla mnie. To jest moja opinia moze innym sie spodoba. Powodzenia.

Opublikowano

Chyba widzę edytowane pliki Lastivi. ;)

Nie to czyste pliczki 34k :) Tutaj się mylisz ;) robione tylko przeze mnie osobiście od totalnego zera

chyba widze asfena

Czy Na Serwerze będzie Asfenowy efekt level up?

Polecam ze względu  na Nowosolkiego bandyte

Raczej nie :D ale propozycja dobra i kusząca ...

Serwer fajny , tylko miasta powinny być standardowe bez żadnych takich zbędnych rzeczy.

Pomyślimy nad tym, jednakże jest to do fabuły dodatek. Aby miasta się wyróżniały, Chunjo - jest normalne, Shinsoo - jest przebudowane . Dobro walczące ze złem

Ten serwer wcale nie przypomina serwera z 2007/2008 roku. Tylko skille z tamtych czasów które wcale nie są ładne... Zbyt duzo zbednych dodatkow, zmian i pierdół.  Bronie mi się nie podobają zbroje też słabe. Ogólnie to nie dla mnie. To jest moja opinia moze innym sie spodoba. Powodzenia.

Dziękujemy za krytykę taka też się przydaje :)

Pozdrawiam, tak samo :)

___

Dodatkowo na serwerze, są mapki 3x3, 5x5 do Grupowych PVP, zmieniona też została mapa do wojen gildijnych oraz specjalna mapa do eventów :)

Niedługo więcej informacji ! :)

Zapraszam do oceniania oraz komentowania, krytykę przyjmujemy tak samo jak pozytywną opinę :)

Jest to dla nas znak abyśmy musieli jeszcze lepiej pracować i zarazem motywacja.

Pozdrawiam :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Serwer taki sobie ... jesli wystartuje w odpowiednim momencie ma szanse uzskac jakies 500graczy. 

Ale mnie osobiscie te zmieniane miasta odpychają ;)

powodzenia. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Co do tej Moniki xD niestety wole Marysię. 

A, co do servera to powodzenia. xD xD

Dziękujemy ^_^

nie taki ten serwer zły, ale pl to to nie jest

To nie miało być nawiązanie do PL'a , tylko próba pozostawienia wielu rzeczy z PL'a - takich jak ikonki, ulepszacze etc.

Aby miał taki ten swój klimat.

Serwer taki sobie ... jesli wystartuje w odpowiednim momencie ma szanse uzskac jakies 500graczy. 

Ale mnie osobiscie te zmieniane miasta odpychają ;)

powodzenia. 

Staramy się jak możemy, dopilnujemy tego aby serwer miał jak największą ilość graczy.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Zbyt dużo serwerów Hard. Wątpię, że serwer będzie miał długą karierę, ale życzę Wam powodzenia.

Na stronie z publikacjami wpisując w wyszukiwarce hard pojawiają się 2 serwery z czego jeden zamknięty. Na drugiej stronie kolejne 2 serwery, z czego znów jeden zamknięty, a drugi umiera.

Wpisując easy na jednej stronie jest ich z 20. Więc, faktycznie.. Hardów, jest jak mrówek. Easy jest mało.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Na stronie z publikacjami wpisując w wyszukiwarce hard pojawiają się 2 serwery z czego jeden zamknięty. Na drugiej stronie kolejne 2 serwery, z czego znów jeden zamknięty, a drugi umiera.

Wpisując easy na jednej stronie jest ich z 20. Więc, faktycznie.. Hardów, jest jak mrówek. Easy jest mało.

@Bambus3k™

o dobrego harda z dobrą ilością graczy patrząc jedynie na polski rynek jest mega ciężko, same easy i mediumy. Na balmorce niestety za mało graczy, a grało się fajnie ;)

Inna sprawa, że ludzie chyba wolą grać na serwerach easy, bo nie potrafią na hardach wbić 40 lvla :(

Opublikowano

Nie zapominaj o serwerach hard/medium z elementami easy, ostatnio tak bardzo popularnych. :v

Kd można ulepszać?

xdnXBJo.png

Opublikowano

Postaramy się jak możemy aby serwer w pełni mógł stać i funkcjonować jest to mój indywidualny projekt prowadzony przeze mnie od samego początku.

Nie chciałbym aby moja praca poszła na marne, a serwer jest tworzony od graczy dla graczy. Chcemy mieć bardzo dobry kontakt z graczami bo naszym zdaniem to jest klucz do sukcesu. Dołożymy wszelkich starań aby was nie zawieść - to możemy wam poręczyć :)

Sprawa z KD wygląda tak.

Kamienie +3 są u handlarki i można je ulepszyć na +4, normalnie metalem lub u seong'a.

Natomiast KD +5 można tylko i wyłącznie zdobyć z metinów 60lvl+ jak i z bossów na ten sam przedział lvl'owy

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Marmury poli po ile u handlarki? Mam nadzieje ze dosc tanio, fajnie byloby znow expic ninja na marmurkach, ale przy wysokich cenach bedzie to bezsensu ;c przynajmniej bedzie wieksze zroznicowanie a nie tylko WP, body ;x

bez linków zewnętrznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...